12 Aralık 2013 Perşembe

Z100 Miley Cyrus, Pitbull, Robin Thicke ve daha oynadığı, Jingle Ball canlı SIMULCAST planlıyor

Miley Cyrus, Los Angeles Jingle Ball 2013 tarihinde twerking, Garden'da yandan Cuma olacaktır.
Eğer Z100 Jingle Ball bilet alamadım eğer okul yazılım  ve bu birinde klübe - bu yıl yine de canlı duyabiliyorum.

. Ilk kez, Madison Square Garden'da Cuma gecesi 07:30 Jingle Ball WHTZ (100.3 FM, Z100) üzerinden eşzamanlı olacaktır . İşte Miley Cyrus kapanış antics açacağı, Jason Derulo, her eylemi içerir Arasında: Boy, Pitbull, Robin Thicke, Ariana Grande, Beşinci Harmony, Austin Mahone, Macklemore, Enrique Iglesias, Selena Gomez ve daha yazılım Fall Out. 2013 yılında en iyi 40 pop komple bir değilse, o. Iyi sınıf görüntü herkes bu yıl ek apt var izlemek isteyenler yanı sıra dinlemek gösteri Yahoo canlı akışı, ve tadını çıkarmak isteyenler olayları CW 20:00 bir iki saatlik özel 18 Aralık onları yakalayabilirsiniz. "Biz daha fazla erp yazılım hayranları için Jingle Ball getirmek için uzun süre çalıştığım," Tom Prizmacının, WHTZ ebeveyn Temizle için ulusal programlama başkanı diyor Channel - ve sadece streaming. Jingle Ball sürümleri bu yıl bir düzineden fazla şehirleri ziyaret edecek. Bu Clear Channel gibi bir ülke olarak diğer öğrenci yazılım müzik formatları ile gelecekte kullanabileceği bir model. Fakat Jingle Ball misyonu, Prizmacının diyor, değişmeden kalır. . "Biz bir sahnede büyük isimleri koymak istiyorum," diyor onu istiyoruz, bir Miley Cyrus çıktığında "- ve sanatçıların tüm bunu yapmak için mutluyuz. Bazı sanatçılar çok fazla enerji ve beklenti inşa sırf onlar açılış hareket olmak istediklerini söylerler. " Z100 Jingle Ball Bunca yıl bir şey kendisi öğrendi? "Bu gösteriyi tutmayın, bir üzerinde" Prizmacının, "diyor gece zaman okul ertesi gün var. "

Pitbull adlı Jingle Ball serisinde Madison Square Garden'da
EVAN AGOSTINI / AP

Pitbull adlı Jingle Ball serisinde Madison Square Garden'da

All-star pop fest Ariana Grande sahiptir.
KEVIN MAZUR/AMA2013/WIREIMAGE

All-star pop fest Ariana Grande sahiptir.

BIR YORUM »GÖNDERIN
DIĞER HIKAYELER
 Q ve A: Sarita Choudhury Sohbetleri Anayurt
Q ve A: Sarita Choudhury Sohbetleri Anayurt
Gotham Magazine
 Adam Levine yoga
Adam Levine yoga
Yogin 'o
 Ever Made 7 kötü Comic-Kitap Filmler
Ever Made 7 kötü Comic-Kitap Filmler
Learnist
 Mandela kızları Londra Kraliyet galasında ölümü duymak
Mandela kızları Londra Kraliyet galasında ölümü duymak
Kanal NewsAsia
 O tüm Rollerin Anne, Got nasıl
O tüm Rollerin Anne, Got nasıl
New York Times
 Bak | Rooney Mara'nın Otherworldly Kıyafet
Bak | Rooney Mara'nın Otherworldly Kıyafet
New York Times
Tarafından Önerilen
Günlük Haber Okuyucular uyarısı
yazılım
İleriye, Daily News hikayeler hakkında yorum için tam adlarını kullanarak siteye kayıt yeni kullanıcılar gerektirecektir. Eğer varolan Daily News hesabınız varsa ve sadece bir ekran adı ile kayıtlı ise, bu ismi hala geçerli olacaktır. Varolan bir kullanıcı iseniz ve bir ekran adı ve tam adı her ikisini de kullanarak kayıtlı ise, tam adınızı 21 Ekim 2013 sonrasında yayınlanan yorum görünecektir. Biz her zaman deneyiminizi geliştirmek için yazılım yeni  yollar arıyorlar ve bu değişikliğin sadece Daily News topluluğu daha iyi yapacak biliyorum.
YORUMLAR
Tüm Yorumları görmek [ Tartışma Kuralları ]

TÜR
YAHOO! REKLAMLARI

BIPOLAR OF SCARY BELIRTILERI
Depresyon Bu 3 İşaretler Bipolar açık bir işareti var. Şimdi bakın.
(TheLifeVibe.com)
STIVERS FORD LINCOLN
Iowa'in Ford Lincoln bayi. Hizmet midnite açık.
(www.stiversfordia.com)
ÜCRETLI ÜCRETSIZ STOK YATIRIM
hisse senedi satın almak veya satmak için 0 $ ücret ödeyin. Gizli ücret yok. Bugün başlayın.
(Loyal3.com/Stocks)

Birazda NASA dan haberler

İlk 06:00 EST çevresindeki bildirdi ISS en sinir bozucu keşif resimde Sandra Bullock, bakan, uzay gerilim Gravity göre bir akor grev olabilir.

Bunlar başarısızlık hemen hiçbir söz yaptı.
Başarısızlık ancak, ISS adlı soğutma sistemi için ilk değil.
Bu yılın Mayıs ayında iki astronot soğutma sisteminde bir amonyak sızıntısı düzeltmek için Uzay İstasyonu dışında gönderilen, NBC bildirdi.
İLGİLİ: UZAY İSTASYONU SON FOTOĞRAF FRONTIER TEKLİFLER
2010 yılında, o zamanki 12 yaşındaki uzay aracının astronotları, iki soğutma sistemi döngüler birinde bir dış pompa yerine iki acil uzay yürüyüşlerini yapılan Space.com göre.
İlk 06:00 EST çevresinde bildirdi Çarşamba en sinir bozucu keşif, sinir sohbet içine Twitterverse gönderdi.
Bu Sandra Bullock bakan ", Gravity" uzay gerilim yakın zamanda izleyici ile bir akor grev olabilir.
Onların mekik uzayda mahsur bırakarak tahrip sonra Ekim yayımlanan Bilim-kurgu gerilim tıbbi mühendis ve astronot birlikte çalışmak zorundadır.

Sefer 38'in mürettebat görülür. Ön sırada Japon astronot Koichi Wakata (solda) ve Rus kozmonot Oleg Kotov, komutandır. Rus kozmonot Mikhail Tyurin, NASA astronotu Rick Mastracchio, Rus kozmonot Sergey Ryazanskiy ve NASA astronotu Michael Hopkins arka arkaya vardır resmedilmiştir.
İLGILI HIKAYELER
VİDEO: kameraya yakalandı Kuzey Kaliforniya gökyüzünde Fireball bir meteor nişan olabilir
Inform tarafından desteklenmektedir
Uluslararası Uzay İstasyonu soğutma sistemi bir önlem olarak bazı sistemlerini kapatmadan yörüngedeki uzay ekibini bırakarak başarısız oldu.

ISS gemiye astronotlar kapatıldı amonyak dolaşan 15 yaşındaki uzay istasyonunun iki dış soğutma döngüler birinde sonra güç tasarrufu olduğu söyleniyor, bir NASA sözcüsü Daily News söyledi.

Japonya, Rusya ve ABD astronotları dahil olmak üzere, altı kişilik ekip, güvenli ve önceki gün hatasından sonra "normal uyku vardiya başlamak için hazırlanıyor" olarak tarif edilmiştir, Joshua Byerly bir e-posta söyledi.

İLGİLİ: 'ÇEKİM' ve Sandra Bullock İÇİN BEŞ YILDIZ

"Ekipleri vana doğru ve nasıl düzeltebilirim çalışmayabilir neden anlamaya çalışırken bazı kritik olmayan sistemleri, Harmony düğüm, Kibo laboratuvar ve Columbus laboratuvar içine kapatıldıktan edilmiştir," Byerly belirtti.

"Hiçbir zaman herhangi bir tehlike ya da mürettebat istasyonu kendisi oldu, ama zemin ekipleri ikinci döngü belirli elektrik sistemleri üzerine taşımak için çalışma yaptı."





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder