1 Aralık 2013 Pazar

4 ölü, Bronx NYC bağlı Metro-North yolcu treni raydan çıktı sonra yaralı 63

Yetkililer Manhattan Grand Central Terminal yöneldi, yedi araba Hudson Nehri yakınında Pazar parça yırttı söyledi. Mühendis Bill Rockefeller o frenler uygulandığında, ama tren bir eğri yaklaştı onlar yanıt vermedi yetkilileri söyledi. O açıklanmayan yaralanmalar nedeniyle tedavi ediliyor. Gov Andrew Cuomo sahneyi ziyaret etti ve Başkan Obama onların soruşturma devam ederken Beyaz Saray yetkilileri ile temas halinde kalmak istiyorum verdi.

Kurtarma ekipleri Bronx Pazar tren raydan sitesinden yaralı Metro-North tren yazılım mühendisi William 'Bill' Rockefeller Jr aktarın.
A Metro-North tren sadece dört, yaralı onlarca ölü ve bez bebek gibi etrafında yolcu attı ölümcül raydan önce Pazar sabahı Bronx keskin bir dönüş etrafında şanti.
Grand Central Terminal yöneldi trenin kontrollerde mühendis o frene çalıştı denetçiler söyledim, bir kaynak Daily News söyledi. Yaklaşık 07:20 de hemen kuzeyinde Spuyten Duyvil istasyonunun eğrisini aldı ama tren yavaşlatmak vermedi

yazılım


"Bu kesinlikle insan hatası var," farklı bir kaynak News söyledi. "Hız aşırı oldu."

O seyahat edildiği Metro-North tren hemen kuzeyinde Bronx Spuyten Duyvil istasyonunun raydan soldan ikinci James Lovell, Pazar öldürüldü. O Philipstown Encümen Nancy Montgomery ile evliydi.

Tren araba ve lokomotifin raydan yedi. Bir tren araba Harlem Nehri Hudson karşılayan su sadece inç dinlenmek için geliyor, bir ırmak kıyısında aşağı çevirdi.
"Biz bu kadar hızlı dönüş etrafında, doğru bir şey değildi gittiğini," Kathleen Jones, 60, Poughkeepsie'li bir hemşirenin yardımcısı söyledi. "Birdenbire herkes Tüm uçan gitti. Biz insanlar e-fatura yazılımı birbirlerini açılış vardı, yere sürükleyerek edildi. Sonra kir her yerde. "

Spuyten Duyvil yakın Metro-North tren raydan yaralandı olanlara yardım olay yerinde kurtarma ekipleri.

Ossining Samuel Rivera, 43, spinal kord yaralanması acı, en ciddi kurtulan zarar arasında yer aldı. Akrabalar Rivera, MTA çalışan, onun 14 yaşındaki oğlu ile şehre giderken olduğunu söyledi.
"Diye tekrar yürüyebilmek olacak erp çözümleri eğer biz bilmiyoruz," aile dostu Maria Ojito Aziz Barnabas Hastanesi'nde dedi.
Bill Rockefeller Sr, Bill Rockefeller Jr, Bronx Pazar Metro-North tren kazasında dahil motorlu adamın babası, Rhinebeck, NY, ev dışında polis çağırıyor görülür.

Ulusal Ulaşım Güvenliği Kurulu Earl Weener erp yazılımı bir dizel lokomotif kaza meydana geldiği Manhattan'daki doğru arabaları iterek, trenin arka oldu dedi.
Mühendisi William Rockefeller, 45, 15 yıl Metro-North emektar, açıklanmayan yaralanmalarda tedavi ediliyordu.
Bir kurtarma işçi parçayı çıktı beş otomobillerinden biri üstünde, bu bir yan düşmüş duruyor.

"Şu anda bir parça sorunu olduğunu hiçbir belirti yoktur," sözcüsü söyledi.
Yıkıntı temizlenmiş olacak ve parçaları yeniden zaman Pazar gece belli oldu. NTSB MTA yetkilileri araba upright'a ve onları taşımak için izin verdi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder