2 Aralık 2013 Pazartesi

Model avukatı Match.com sahte profiller elbiseli ünlü resimlerim kullanımını işaret

Onun benzerlik ünlülerin resimlerini kullanarak çeşitli bios işaret, Match.com sahte hesaplar oluşturmaktan sahtekarlardan durdurmak için çok az şey yapar iddia, sitede sahte profiller yüzlerce görünür söyleyerek sonra 1.5 milyar dolar Match.com dava Yuliana Avalos, için bir avukat , Lindsay Lohan, Jessica Biel ve Al Pacino bu gibi.

Pacino'nun resim - onun genç yaşındaki bir - "Algo360," Lone Star devlet aşkı arayan 48 yaşındaki bir adam olarak açılır. Sahte profil Match.com hiç iyi kanıtıdır bir sahte lekelenme, 1.5 milyar dolar okul yazılımı web sitesi dating dava Florida kadın için avukat diyor.
Kim Al Pacino ve Rob Lowe çevrimiçi aşkı arayan biliyordu?

Match.com sahte escort profilleri tespit de çok kötü, gümüş ekran superstars fotoğrafları hiçkimse için profilleri eşlik olduğunu, 1.5 milyar dolar tanışma yazılım siteyi dava Florida anne diyor.

yazılım

MATCH.COM

Rob Lowe fotoğraf Yakima, Washington 30 yaşındaki bir adam için Match.com profil eşlik eder.

Yuliana Avalos, 31, part-time model ve anne-iki, için avukatı o Match.com ve kardeş sitelerde bulunan diyor sekiz sahte-flört profilleri yayımladı. Dating sitesi erp yazılımı "meritless" onu dava denir ve bu dolandırıcıların tarafından yayınlanmıştır sahte profiller bulmakta usta oldu ısrarla sonra ortaya geliyor.
Profillerin dört Avalos fotoğrafları kullanımı ve diğer muhasebe yazılımı dört yüzleri dünyanın en iyi bilinen ünlü aktörler bulunuyor.

Lindsay Lohan resim Jessica4366, evli ve çocukları istediği olmamıştı St Louis, Missouri'de, bir 30 yaşındaki gibi Match.com üzerinde gösterir.

İLGİLİ: MODEL MATCH.COM bitmeyen SCAM ALLOWS DİYOR
Purloined resimlerin arasında "Scarface" yıldızı Al Pacino, "Elmo Ateşi" hunk Rob Lowe, tabloid favori Lindsay Lohan ve Bayan Justin Timberlake, aka Jessica Biel vardır.


Bir sahte profil Match.com Yuliana Avalos fotoğrafını kullanır. 31 yaşındaki onun fotoğraf o Online randevu hizmeti hiç kullanmamıştı olmasına rağmen, her web sitesi üzerinden yapıştırılan diyor.

Lohan resim Jessica4366, evli ve çocukları istediği olmamıştı St Louis, Missouri'de, bir 30 yaşındaki gibi gösterir.
"Ben Meksika yemekleri gibi ve herkes bana iyi bir şaka ile güldürmek ... her yıl yaklaşık tan duyuyorum!" sahte profil diyor.


Yuliana Avalos o rızası olmadan onun görüntüleri kullanılan diyor sahte profiller yüzlerce Match.com dava ediyor.

Aksi halde sahte sayfada gerçekliğin sadece dokunur - çıkarları altında "Jessica" diye gece kulüpleri ve şarap tadımı seviyor diyor.
İLGİLİ: MATCH.COM yayınlanan fotoğrafları İNTİHAR İÇİN LED: MODEL


AVALOS 'avukat Match.com sahte, sık sık scammy hesaplarını mücadele için yeterli olmadığını kanıtlamak için ünlü fotoğraf özellikli çeşitli hesaplar çekti.

"Ben müvekkilimi savunmak ve onun dava% 100 yasal ve aslında ve hukuk hem de desteklenen olduğunu halka göstermek zorunda değilim," avukat Evan Spencer basın açıklamasında Pazar gece geç dedi.
Spencer Online fotoğrafların suistimal edildiği iddiaları konusunda "komplo teorileri" yaratma müvekkilinin suçlanan Match.com bir önceki açıklamaya yanıt olarak geldi.



31 yaşındaki anne-of-iki'nın benzerlik diğer partner web sitelerinde göründü.

Match.com derhal Spencer tarafından yayımlanan sahte ünlü profilleri ile ilgili açıklama Pazartesi çağrılarına yanıt vermedi.
Avukat ayrıca müvekkilinin, Avalos fotoğraflarını kullanarak oluşturulan dört hayali flört profilleri yayımladı.
Profilleri - ince esmer farklı bir resim ile her - Match.com, bir Katolik dating web sitesinde ve bir Yahudi partner sitesinde göründü.
Onun 1500000000 $ dava dosyalama yana, Avalos olan fotoğrafları da kullanılmıştır ve Afrika'da hem mağdurlar hem de dolandırıcılar tarafından çok sayıda kişi ile temasa olmuştur, Spencer söyledi.
Avalos onun benzerlik bu site bir işareti başkası kılığında bir dolandırıcı para gönderme içine suckered aldığı yayın balığı hilelerden kullanıcıları korumak için çok çıkmıyor açık olduğunu Match.com üzerinde çok yaygın olduğunu söyledi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder