6 Aralık 2013 Cuma

'Müzik Live Sound!' yorum

Tepeler 'Blown Away' şarkıcısı Carrie Underwood ve 'True Blood' yıldızı Stephen Moyer oynadığı, NBC'nin yeni favori şey hayatta.

Kaptan Von Trapp ve NBC'nin iddialı canlı versiyonu Maria yıldızı olarak Carrie Underwood Stephen Moyer 'The Sound of Music.'
NBC Perşembe gecesi bir dağa tırmandı.

erp yazılımı


"The Sound of Music" ve Ağın ultra iddialı canlı üretim Rodgers ve Hammerstein klasik kesin versiyonu olarak 1965 filmi yerinden olmayabilir.

Ayrıca canlı etkinlikleri ses, özellikle canlı müzik etkinlikleri, TV'nin en güçlü takım olmamıştı izleyicilere hatırlattı.

Ama yıldız etrafında cephe yetenek güçlü bir döküm sayesinde Carrie Underwood , üç saatlik gösteri "Sound of Music" duygusu, yani, sıcak yün eldiven ele geçirdi.


Kardeş Berthe, Rahibe Sophia, Anne Abbess, Margaretta gibi Christiane Noll, yapımın şımarık rahibeler gibi Audra McDonald kadar yazılım Elena Shaddow Jessica Morley.

Hem bazı unsurları iç içe olsa Neil Meron ait ve Craig Zadan yeni üretim, Julie Andrews film daha özgün sahne sürümü hakkında daha fazla dayanmaktadır.
Film gibi, bu Underwood Maria ve Stephen Moyer Kaptan Von Trapp arasındaki aşk şarkısı olarak "Sıradan Bir çift" için "Something Good" yerine.
İLGİLİ: KULÜPLER 'The Sound of Music' İÇİN YAŞIYOR ARE
Aslında Adolf Hitler Avusturya üzerinden aldığında, anti-Nazi Kaptan Von Trapp sadece birlikte oynamak için tavsiye - Tersine, o şarkı "Dur No Way" de okul yazılımları dahil olmak üzere sahne üretim karanlık bazı restore.

Von Trapp ailesi: Brigitta, Liesl, Friedrich, Marta, Maria Louisa, Gretl gibi Peyton Ella, Kurt Joe West olarak Ella Watt-Gorman olarak Carrie Underwood kadar Grace Rundhaug Michael Nigro olarak Ariane Rinehart (as Sophia Ann Caruso sol sağ).

Da dahil olmak üzere "No Way" pragmatik amca Max Von Trapp nişanlısı Frolayn Schrader ve Hıristiyan Borle gibi Broadway gazileri Laura Benanti arasındaki gece en güçlü müzik gösterileri, biri kapıyı açtı.
Moyer kamera kısaca bir gamalı haç gölgesinde onu koymak için geri çekme ile ", Edelweiss" dokunaklı, çok katmanlı adalet yoktu.
Audra McDonald, Abbey manastır başrahibesi oynarken, neredeyse birlikte gösteriyi durdurarak kimse şaşırttı "Her yerde Dağı'na tırmanacaklar."
McDonald ayrıca Underwood ile onu açılış düet, ön gösterinin merkezi müzik sorusunu yanıtladı "My Favorite Things".

Von Trapp, Elsa Schraeder, (soldan sağa) Max Detweiler Christian Borle kadar Laura Bernanti olarak Moyer.

Underwood Açıkçası Broadway kısa sürede şarkı öğrenmek için çok çalıştı yetenekli bir pop şarkıcısı. Bu noktada, o kadar Perşembe gece onu çevrili şarkıcı olarak birlikte olmadığını ona hiçbir yansıması.
İLGİLİ: Carrie Underwood REMAKE tepki 'Sound of Music' EDEBİLİYORSANIZ
Ayrıca, bu üretim için ölümcül bir yara oldu. Bu Underwood, garip bir şekilde, neredeyse bir cesur mazlum gibi hissediyorum yaptı.
Ayrıca Underwood yüzden, genç, taze ve iyi, erp yazılımı sarışın görünüyor göstermek boyama tutamadı.

Maria, Nonnberg Abbey'a pkucky namzet olarak Underwood.

Tüm bu özellikler, muhtemelen o atıldı nedenle parçası idi. Amerika'nın sevgilisi mevcuttur ve o şarkı, neden nokta?
Yan yana sahnelerde olsa da, bu onun leisl, büyüğü Von Trapp kızı daha eski değildir bakmak yaptı. Bu Andrews bir değişim ve Broadway orijinal Mary Martin'e büyük bir değişim var.
Üretim kendisi sıcak renklerde banyo ve yere tiyatro ve sinema arasında ilgi çekici bir görünüm almıştı. Bir Broadway üretim yükselen canlılık yoktu, bu bir TV programı daha fazla hissettim.
Kameralar sadece bir yükü veya geniş açı çekim için bazen geri çekerek, düz oynadı.
Şimdi tiyatro fanlar NBC NBC veya başka bir ağ tekrar yapacağız böylece, zar bu rulo kazandı hissedeceksiniz umut var.
Bu yorumu daha sanatsal daha az bağımlı olacaktır olur olsun - TV yayını arasından herkesin en sevdiği şey olan bir iş çünkü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder