4 Aralık 2013 Çarşamba

Ay-uzun Sübyancı halka sırasında baskın yaklaşık bir düzine akraba Alabama genç eksik etrafında

Yaygın cinsel istismar ve ensest mide bulandırıcı durum ilk Brittney Wood, 19 Mayıs 2012 hemen Mobile dışında onu Theodore evden kayboldu kamu sonra yapıldı. Annesi ve kardeşi de dahil olmak üzere - - gencin yakınlarının çeşitli beri tecavüz ve çocuk seks bağımlığı suçundan rezerve edilmiştir.

Geçen yıl kaybolan 19 yaşındaki kadının annesi ve kardeşi de dahil olmak üzere - Alabama sübyancı halka içine bir ay süren soruşturma şimdiye kadar yaklaşık bir düzine aile üyelerinin tutuklanmasına yol açmıştır.
Yaygın cinsel istismar ve ensest mide bulandırıcı durum ilk o Mayıs 2012 amcasını ziyaret etmek, sadece Mobile dışında, onu Theodore eve gittikten sonra yazılım bir anne-biri kayboldu, Brittney Wood sonra kamuoyuna açıklandı.
Genç hala yaklaşık 18 ay sonra eksikti.

yazılım


Donald Holland (solda), yeğeni, Brittney Wood sonra baş günlerde kendini vurdu Mayıs 2012 kayıp gitti. Baba izledim Dustin Kent (r.), bir başka amca, iddiaya göre Hollanda'nın 13 yaşındaki kızı tecavüz etti.

İLGİLİ: HER BABA izlerken Alabama MAN yeğeni RAPED, POLİS MEMURU tanıklık
Amcası, Donald Holland, Ahşap kafasına bir kendi açtığı kurşunla kayboldu iki gün sonra onun kamyonunda ölü bulundu.
Kimin kızı anda sadece 2 yaşındaydı - - kendi okul yazılımları ailesinin birçok çocuk dahil yaygın suistimal hakkında Holland yüzleşmek için planlanan Müfettişler Ahşap sanıyorum.

Chessie Wood, eksik 19 yaşındaki Brittney Wood annesi, oğlancılık ve küçük az 12 seks bağımlılığı, suçlamaların bir dize karşı karşıya.

Polis zaten iddia edilen çocuk pornosu halka soruşturma başlattığını ve kimin karıştığı hakkında Wood konuşmak için umut vardı.
İLGİLİ: PRE-TEEN ENSEST STING IN Camp Pendleton Deniz Busted
"Biz çoğu kez o altın külçe aramak, bu durumda öğrenci yazılım da fark yaratabilir bir kişi," Baldwin İlçe Emniyet Müdürlüğü Det. Eric Winberg bu yılın başlarında Fox 10 News söyledi .

Brittney Wood, 19, yaygın çocuk seks istismarı konusunda ona karşı amcasının evine doğru gidiyor olabilir.

"Bu özel durumda, Brittney Wood o kişi oldu. O hikayeyi anlatabilirim insandı. "
Dava devam etti ve Wood'un yakınları birkaç - annesi, Chessie Wood, ve kardeşi, Derek Wood dahil - tecavüz, oğlancılık ve 12'den daha az bir çocuğun cinsel istismarı suçlaması ile rezerve edildi.
İLGİLİ: 'DİNİ' W. VA. Çocuk tacizcisi 'Şahlanan' MAĞDUR HIM giymek küçüklerin DİYOR
Donald Paul Holland, Jr (solda) - Babası Brittney Wood sonra kendini öldürdü kayıp gitti - sübyancı halka tutuklandı yaklaşık bir düzine akrabalarından biridir. William Brownlee (r.), bir aile dostu da suçlanıyor.

Iddia edilen 2008 yılında saldırı sürünme kızı sürdü ve izledim - Kent onun 13 yaşındaki yeğeni, Donald Holland kızı tecavüz suçlanıyor.
Babasının intihar ettikten sonra kurban polise tecavüz bildirdi, Kent tutuklandı zaman Mobile Kayıt bildirdi.
Onlar deneme bekliyor gibi sanığın en kefaletle tutuluyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder