8 Aralık 2013 Pazar

New York'un havalimanlarında Port Authority 'vahşi uzmanların' avı karlı baykuşlar

Whooodunit? Karlı baykuş, görünüşe göre. Tek bir uçak türbin içine çekilir sonra, türler 'yaban hayatı uzmanları' kuş grev uçakları korumak için öldürmek kuşlar yazılım listesine eklendi.

Üç uçak tehlikeye onları tutmak için Cumartesi günü öldürülen ile karlı baykuş, New York JFK de çapraz kıllar vardır.
Port Authority karlı baykuş yaşamları hakkında bir yuh vermez.

Şehrin havaalanlarını denetleyen ajansı kuş grev uçakların korumak için öldürür kuşların listesine görkemli karlı baykuş ekledi.

Port Authority adlı "yaban hayatı uzmanları" bir av tüfeği ile JFK Havaalanı'nda üç öldürme, Cumartesi baykuş yok etmeye başladı, bir Port Authority kaynak söyledi.

İLGİLİ: BOSTON HAVAALANI SNOWY baykuş farklı okul yazılımı bir yaklaşım getiriyor




Port Authority av tüfeği ile kim av kuşları ', yaban hayatı uzmanları' az beş çalışanı.

Karlı baykuş - Hedwig, çocuk sihirbaz Harry Potter sevgili evcil hayvan olarak çocuklara yaygın olarak tanıdık - havaalanı pist üzerinde bir taksi yolu işaret üstüne yuvalama, bunlardan birinden sonra öldürmek listesine eklendi ve bir uçak türbin içine emilir var.
"Bunlar benim ya da ben JFK çalıştı kim olduğunu biliyorum herkesten hiç duymadım bir sorun teşkil güzel kuşlar," kaynak söyledi. "Onlar büyük bir nüfusun bir parçası değildir ve onlar yakalamak ve martıların aksine, taşınmaya kolay çünkü öldürüldüler neden Hatta bir yaban hayatı ve erp yazılımı uzmanı anlamadı."
Port Authority birdshot dolu av tüfeği ile silahlı uzmanları, daha azını beş, kaynak söyledi. Ajans karlı baykuş öldürülmesiyle ilgili yorum isteyen çağrılar dönmedi.
İLGİLİ: QUEENS POL GÖKYÜZÜ yakınındaki havaalanları SESSİZ ÇALIŞIYOR

yazılım
Gece çoğu baykuş, aksine, karlı baykuş gündüz, onlar gece ve gündüz hem avı.

Karlı baykuşlar Arctic kuşlar var ama her öylesine sık sık gıda okul yazılımları malzemeleri azalıyor veya nüfus patladı çünkü güneye uçarlar.
Bu yıl onlar kadar güneye Bermuda ve Kuzey Carolina gibi kuş meraklıları tarafından fark edilmiş demektir.
Bazı kışlar karlı baykuş herhangi görüldüğüne kuzey ve orta-Atlantik devletler yok ve daha sonra bu gibi kışlar var, Jeff Gordon, Amerikan Birding Derneği başkanı söyledi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder