16 Aralık 2013 Pazartesi

Kanser vakaları 2025 yılında daha 19M artacak: WHO

Uzmanlar, gelişmekte olan ülkeler sanayileşmiş ülkelerden gelen bazı alışkanlıkları benimsemiş kısmen kanser artış olduğunu söylüyorlar. Ve bazı hastaların tedavileri nedeniyle geç algılama tehlikeye vardır.

Kanser tanı daha 2012 yılında 14 milyon erp yazılım ve kansere bağlı ölümler 7600000-8200000 gül 2008 yılında 12.7 milyon büyüdü, Dünya Sağlık Örgütü diyor.

Giderek daha fazla insan, her yıl dünyada kanser araştırma gösteriyor teşhis edilmektedir.
Tanılar Dünya Sağlık Örgütü'ne göre, daha 2012 yılında 14 milyon ve kansere bağlı ölümler 7600000-8200000 gül 2008 yılında 12,7 milyon büyüdü. DSÖ kanser vakalarının sayısı 2025 yılında 19 milyondan fazla bir yıl geçmiş artacağını öngörüyor.
Uzmanlar, pek çok gelişmekte olan ülkelerin sanayileşmiş ülkelerden gelen bazı alışkanlıkları ve gelenekleri benimsediğini çünkü kanser kısmen artış olduğunu söylüyorlar, BBC bildirdi .

İLGİLİ: KANSER İLE KIZI BELGELER VELİ DÖVÜŞ

İngiliz haber sitesi sigara, obezite ve uzun yaşam süreleri de artışa katkıda bulunmuştur söyledi.
Dünya çapında en yaygın kanser yapma akciğer kanseri yazılım 1800000 durumlarda, toplamın yaklaşık% 13 idi. Kadınlarda en sık görülen kanser 2008 yılından bu yana hızla arttı, meme kanseri, DSÖ dedi.
yazılım
Daha da kötüsü, bazı hastaların tedavileri nedeniyle geç algılama tehlikeye vardır. Bu gençler ve genç yetişkinler için özellikle zararlı olmuştur.


Geç algılama dünyada kanserin artış için bir nedeni olduğunu uzmanlar söylüyor.

FOTOĞRAFLAR: NFL cheerleaders HAFTADA 5 pembe gitmek
Başka bir çalışmada, British Medical Journal'da yayınlanan , yaşları 16 ve 25 arasında kanser hastalarının bir uzmana sevk edilmeden önce üç veya daha genel uygulayıcıları ziyaret etmek için çok daha muhtemel olduğunu söyledi, Guardian bildirdi .
Bu gecikme, hayatta kalma oranları üzerinde bir gölge ve haber sitesi adlandırdığı yarattı "kanserin kayıp kuşak."
"Ben bağırsak kanseri güçlü bir aile geçmişi var. Bir noktada kanser olabilir, biz doktor sordu ve, başka taramalar talep" bağırsak kanseri olan 18 yaşındaki dedi.
İLGİLİ: ÇALIŞMA: EGZERSİZ MEME KANSERİ RİSKİNİ 40'a kadar% düşürebilir
"Hayır, kesinlikle değil, sen çok gençsin, '" doktor yanıtladı.
Genç nihayet misdiagnoses altı ay sonra kanser vardı söylendi.

2012 yılı Mart ayında da bir profesör, Steven Fine, İsrail Çalışmaları Yeshiva Merkezi'nin direktörü, dergi için bir makale yazdı İncil Arkeoloji İnceleme çoğu akademisyen Ölü Denizi üzerinde olduğunu söylemek Zoar antik kentinde, Yahudi mezar taşları hakkında . Bu altıncı yüzyıl mapmaker bunun için bir sembol olarak palmiye ağaçları bir koru çekti, bir hesaba göre, böyle bir vaha oldu.

Dr Güzel yakında derginin okuyucularından birine, Woodland Amerika Bursu, Woodland, Kaliforniya, ABD'de bir kilisenin Rev Carl Morgan duydum

Dr İnce yazısında ele aldıklarını olanlar gibi bir mezar taşı bir resim: Ayrıca arkeoloji doktorası bulunan papaz Morgan, kabartan bir fotoğraf gönderilecektir. Pastor Morgan bu koleksiyonunda olduğunu söyledi İncil Arkeoloji Müzesi Woodland yaklaşık 20 kilometre Sacramento kilisenin kampüsünde kısmını kaplar. Bir özel koleksiyoncu müzeye vermişti, Papaz Morgan dedi.

"Bu tercüme olmasaydı," diye yeni bir telefon röportajında ​​hatırlattı. "Ben Dr Güzel çevirmek biliyordum."

Dr Güzel bir lisans Talmud arkeoloji dersinde öğrencilere fotoğraf gösterdi, ve onlar Arami yazıtları çeviri ve kadının kim olduğunu hakkında her şeyi öğrenmeye bir dönem geçirmek için karar verdi.

"Biz bu yapılan insanların daha bu deşifre fazla zaman harcadım," Mordehay Friedman, bir birinci sınıf öğrencisi dedi. "Bu bir saat idi. Bu ne demek anlamaya çalışırken, her harf 15 veya 20 oldu. Çoğu kez, bir kelimenin ilk harfi ve son harfi vardı ve biz kelime listeleri vardı, ve bu kelime mümkün olduğunu bildiğin zaman, bunu görebiliyorum. Ama Profesör Fine her zaman yapamazsın söyledi. Aslında orada ne bakmak gerekir. "

Kumtaşı yapılmış ve bir bloknot kabaca boyutu olduğunu mezar taşı, Zoar merkezli bir antik dünyaya pencere oldu. Dr Güzel Zoar "büyük bir Hıristiyan bir şehir, kutsal hac şehir" olduğunu söyledi ama oldukça büyük bir Yahudi nüfusu okul yazılım vardı. Hershel Shanks, İncil Arkeoloji İnceleme ve Ölü Deniz Parşömenleri üzerinde etkili bir bilimsel figürü kurucusu ve editörü, böyle bir mezar taşı "varolduğunu bir Yahudi cemaatini temsil ediyor." Olduğunu kabul etti

"Bu arkeoloji Resuscitates Yahudi tarihinin çok az bilinen parçası," Sayın Shanks dedi.

Öğrenciler Zoar Yahudi mezar taşları 20. yüzyılın başlarında keşfedilmiş olduğunu biliyordu; Dr Güzel 30-40 belgelenmiştir söyledi. Çok daha Hıristiyan mezar taşları bulunmuştur, ve o Hıristiyanlar ve Yahudiler kendi ölü hatırladı yolları arasında farklılıklar olduğunu söyledi. Hıristiyan mezar taşları Yunanca yazıtlı ve en yaygın Hıristiyan  öğrenci yazılım sembollerini yapılmıştır - bir haç, bir balık ya da kuş. Dr Güzel Yahudi olanları yazı sadece Yahudiler değil Hıristiyanlar, okumak için öğretilen Aramice biçimi olduğunu söyledi. Semboller, tahmin edilebileceği gibi, menorahs dahil.

Başından itibaren, Yeshiva öğrenciler Arami kitabeler mantıklı olabilir emindiler; Talmud Aramice hemen mezar taşı üzerinde Aramice aynıdır. Onlar da İbranice biliyorum. Bay Friedman ilk birkaç kelime basit olduğunu söyledi, ve Ellie Schwartz, bir üst düzey, onları okudu: '. İşte Sa'adah ruhunu, bir şey kızı aittir' " Biz 'bir şey.' Bilmiyorum "

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder