11 Aralık 2013 Çarşamba

Nelson Mandela anıt sahte için sağır tercüman

ABD Başkanı Barack Obama da dahil olmak üzere yazılım devletin neredeyse 100 başkanları, katıldı - - sahteydi Güney Afrika'nın sağır federasyon Johannesburg anıt için kullanılan tercüman Çarşamba söyledi. Sağır toplumda çileden liderleri gizemli adam "anlamıyla etrafında kollarını çırparak." Dedi

Güney Afrika'nın sağır federasyonu (eski Güney Afrika Devlet Başkanı Nelson Mandela için anma töreninde yaptığı konuşmada sonra Başkan Barack Obama ile burada görüldüğü gibi) bu tercüman sahte olduğunu söyledi.




Salı günü Johannesburg Nelson Mandela'nın yazılım anma sırasında kullanılan işaret dili tercümanı bir sahtekarlık oldu "kelimenin tam anlamıyla etrafında kollarını çırparak," yetkililer Çarşamba söyledi.

Tarafından yapılan konuşmalar okul yazılımı yoluyla sahnede durdu - Güney Afrika'nın sağır federasyonu adamı doğruladı ABD Başkanı Barack Obama ve devletin yaklaşık 100 diğer kafaları - eleştirmenler onun çevrimiçi performansını püskürdü sonra sahte okul yazılımı bir şey oldu ama, Avustralya'nın SBS Haber ilk bildirdi.

erp yazılımı

Tercüman Salı günü Nelson Mandela anıt Obama'nın konuşması sırasında "kelimenin tam anlamıyla etrafında kollarını çırparak" oldu, biri dedi.

"Ne anma töreninde ne gerçekten görmek için bir utanç verici bir şeydir," Braam Jordaan, grubun bir yönetim kurulu üyesi, haber istasyonu söyledi. "Bu hiç olmamalıydı."
FNB futbol stadyumunda düzenlenen etkinliğin okul yazılımları organizatörleri hükümeti hemen yorum için ulaşılamadı.
FOTOĞRAFLAR: Nelson Mandela MEMORIAL HİZMET

Sahte tercüman dünya çapında yayınlandı hizmeti sırasında sahnede başardı nasıl hemen belli değildi.

Yetkililer güvenlik sıkılaştıran için her türlü tedbiri alarak olsaydı veya - Bu gizem tercüman sahneye daldı ve tuhaf dublör gerçekleştirilen nasıl hemen belli değildi.
Üç işaret dili uzmanları adam Güney Afrika ya da Amerikan işaret dilde imza olmadığını Associated Press söyledi. Güney Afrika işaret dili ülkenin 11erp yazılımı resmi dil tüm kapakları, AP bildirdi.
İLGİLİ: devlet adamları ve ünlüleri Nelson Mandela'nın tabut GÖRMEK


Yetkililer tercüman (r.) sağır toplumda insanların öfkesini sonra sahte olduğunu doğruladı.

Sağır toplumun birkaç kişi adam hizmet süresi boyunca sahnede kalmak mümkün olduğunu çileden çıkmışlardı.
"O tam bir sahtekarlık oldu," Cara Loening, Cape Town İşaret Dili Eğitim ve Geliştirme Direktörü, Agence France-Presse söyledi.
FOTOĞRAFLAR: DÜNYA SEVGİLİSİ Güney Afrika Cumhurbaşkanı Nelson Mandela hatırlar

Hindistan'ın Cumhurbaşkanı Pranab Mukherjee bir işaret dili tercümanı (r.) dalgalar sahte işaretler olarak kürsüde konuşuyor.

"O bile bir şey yapmıyordu. Orada bir işaret yoktu. Hiçbir şey. O kelimenin tam anlamıyla etrafında kollarını çırparak edildi. "
O sanki Obama'nın konuşması sırasında tercüman baktım söyledi "birkaç sinekler uzakta onun yüzüne ve kafasına gelen swat için çalışıyorum."
FOTOĞRAFLAR: Nelson Mandela'nın ÖLÜM: DÜNYADAN BAŞLIKLARI
Loening yaptığı grup boşuna sahte tercüman belirlemek için çalışıyor dedi.
"Biz bir isim ya da bir şey bulamıyorum" diye haber ajansına verdiği demeçte. "Akredite tercüman kuruluşlar Onu hiç bilmiyorum."


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder