3 Aralık 2013 Salı

Kızgın kadın Oktoberfest de kavga sırasında adamın dudağını ısırıp (VİDEO)

O sarhoş bir toz-up sırasında ağzına bir şey kıpırdamak çalıştı sonra Alaska'dan bir 30 yaşındaki bir olarak tanımlanan kadın, 23 yaşındaki Avustralyalı adamın dudağını ısırdı.

Münih'te bir Oktoberfest kutlamaları video bir kavga sırasında bir erkeğin dudak ısırma bir kadını gösteriyor.
Wicked enayi Munch!

Iki bir kavga var sonra Almanya'da bir Oktoberfest kutlamaları Bir kadın bir erkeğin alt dudağını ısırdı ve adam ağzına bir şey, video gösterileri kıpırdamak çalıştı.

Öperken ağzını ısırdı. Neredeyse kopartıyordu. Biraz daha sert olsaydı durum ne olurdu. Bekle gör politikası devam edecek mi  Live Leak?

İLGİLİ: PAUL WALKER ÖLÜ 40 AT: VİDEO yakalar 'Hızlı ve Öfkeli' Star'ın FATAL CAR CRASH

yazılım
Bunun video olsa mide-çalkalama çiğnemek, Eylül ayında Münih'e yıllık sonbahar kutlama gerçekleşti sadece Pazartesi günü LiveLeak yüzüne çıktı.


Alaska 30 yaşındaki olarak tanımlanan kadın, ve adam, Avustralya'dan 23 yaşındaki yazılım, onun ağzına bir şey kıpırdamak çalıştım tırmandı kısa bir kavga var.

İçinde, çifti, şeytan boynuzları ve bar hizmetçi kıyafeti giyer geçmiş, duba ve bir masada oturur kadın, önce birbirlerine shoving görülebilir.
İLGİLİ: Gunmen NIGHTCLUB çekim 8 ÖLDÜRÜR
Sığır ölmesine izin reddederek lederhosen kaplı reveler onu izler, onun yüzüne alır ve sonra ağzına bir şeyleri çalışır.
Kızgın kadın video keser önce birkaç ürpertici saniye okul yazılımı tutarak, kalkıyor, birkaç yumruk atar ve sonra adamın alt dudağını chomps.

Bir İngiliz gazetesi kadın tutuklandı ve ceza saldırı ile suçlandı söyledi. Adam, bu arada, onun dudak cerrahi yatışma olması gerekiyordu.

İLGİLİ: VANDALS ÇÖP OKLAHOMA MAN'S NOEL DISPLAY
İngiltere'nin Metro gazetesi kadın, e-fatura yazılımı Alaska 30 yaşındaki, tutuklandı ve ceza saldırı ile suçlandı söyledi.
Adam, 23 yaşındaki Avustralyalı, onun öpüşüyor geri dikili olması gerekiyordu, Metro bildirdi.
Bir mobil cihaz üzerinde? Daha fazla nasıl çalışılır diye düşündü.

Not : PAUL WALKER  öldü. Hızlı ve öfkelide oynuyordu. Hızlı öldü.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder