6 Aralık 2013 Cuma

Kaynak: Amanda Bynes rehabilitasyon çalıştıktan sonra 'yeni bir başlangıç ​​için' moda üniversitede kaydolur

Los Angeles yakın kampüs çok yüksek profilli çünkü aktris ve ailesi yaklaşık 85 kilometre evlerinden Moda Enstitüsü'nün Orange County kampüsünde verdi.

Amanda Bynes Cuma günü Los Angeles'ta bir tıp merkezi haline başlığı canlandırdım.

Amanda Bynes üniversiteye gidiyor.

Ona devam kurtarma sırasında paparazzilere etek böylece "Hairspray" aktris Hollywood'un spot dışında ünlü moda üniversite kaydoldu gelmiştir.
erp yazılımı




Peruk giyen Bynes, 27, Irvine, Kaliforniya, Tasarım ve Merchandising Fashion Institute dersleri almaya ayarlanmış Yeni Yıl sonra, iyi yerleştirilmiş kaynak Daily News Cuma söyledi.

"O yeni bir başlangıç ​​için heyecanlı olduğunu," kaynak şizofreni tedavisi dört ay sonra Thousand Oaks ailesi ile birlikte eve bulunuyor Eski Nickelodeon yıldızı, dedi.

Kaynak Los Angeles yakın kampüs çok yüksek profilli çünkü Bynes ve onun millet yaklaşık 85 kilometre onların Ventura County ikamet Moda Enstitüsü'nün okul yazılımı Orange County kampüsünde karar verdiğini söyledi.

"Orange County kadar halkın gözünde sessiz ve değil," kaynak Bynes onun anne ve baba gözetimi altında gidip edeceğini teyit dedi.

İLGİLİ: Amanda Bynes AT HAKİM tahriş-GÖSTER YOK

Bynes, o bir yabancının evin önüne bir yangın başladıktan e-fatura yazılımı sonra, Temmuz ayında California'da bir istemsiz psikiyatrik beklemeye onun pantolonunu çıkardı ve şaşırmış ortaya çıktı.

Bu olay onu iddia W. 47th St onu 36 katlı apartmanın penceresinden dışarı bir bong savurma Manhattan'da tutuklama Mayıs izledi

O, cuma günü Los Angeles'ta olarak resmedilmiştir Amanda Bynes sağlıklı görünüyordu.

O şimdi Kaliforniya'da haftada dört kez ayakta tedavi gören oluyor, annesinin avukatı, Tamar Arminak, Perşembe günü News söyledi.
"O gün son birkaç içinde bir rehabilitasyon merkezinden serbest bırakıldı. Ona ilerlemeye büyük atılımlar yaptı ve herkes o zaman hissettim ediyor," Arminak dedi.
Onu "korkmuş" olduğunu belirleyen bir hastane - - yaklaşık iki ay önce ve Malibu Kanyonu, psikiyatrik ve bağımlılık sorunları hem de tedavi eden bir 120 dönümlük tenha çiftliğe taşındı O UCLA ünlü psikiyatrik merkez sol bir kez Bynes onu kurtarma büyüdü dedi.
Evlerine yakın olduğu için anne ve babası her gün onu ziyaret etti, Arminak dedi.
İLGİLİ: Amanda Bynes Malibu Rehab KURULUŞU denetler
"O tatil sırasında yakın ev kalıyorum öngörülebilir geleceği ve planları için ailesi ile birlikte yaşıyor," dedi avukat. "O geri anne ve babasının her ikisi ile bu yakın ilişkisi olması için, ve herkesin bu konuda mutlu."
Arminak Perşembe Bynes 'okul seçimi isim reddetti ama "Easy A" yıldız moda tasarımı büyük planladığını söyledi.
"O kendi giyim çizgi oluşturarak ilgilenen," Arminak dedi. "O normal yaşama yeniden alıştırılanlarda alma, ve bunun bir parçası okula kayıt ve bir eğitim oluyor."
Bynes, devlet tarafından aranan ve şimdi annesi tarafından kontrollü bir ruh sağlığı conservatorship altında kalır.

Amanda Bynes (r.) rehabilitasyon kontrol ettikten sonra onların köpekleri gün yürümek anne ve babası ile dışarı çıktı.

Annesi önce bir veraset conservatorship aradı ama doktorlar daha güçlü, devlet destekli ruh sağlığı conservatorship aradığı zaman bu dilekçeyi düştü.
Taraflar iki hafta içinde geri veraset hakim huzuruna çıkacak.
FOTOĞRAFLAR: Amanda Bynes gazabı hissettim ETTİK ÜNLÜLER
Bakıcılar tıbbi tedavi ve tedavi edici ilaçlar verilmesini zorlayabilir çünkü şimdi Bynes 'hayatını düzenleyen ruh sağlığı conservatorship bir veraset conservatorship erp yazılımı daha fazla güce sahip.
O Temmuz ayında ailesinin evinden köşeyi bir yabancının evin önüne bir benzin yangın başladı yana Bynes yoğun tedavi olmuştur.
O kamu arıza sırasında onun yanma pantolonunu çıkardı ve  okul yazılımları ciddi şaşırmış göründü, bir tanık News söyledi.
O istemsiz bir psikiyatrik beklemeye ve onun endişeli anne conservatorship için mahkemeye koştu.
Onların veraset mahkeme celbi, anne ve babası onlar ona 4.000.000 $ yaşam tasarruf 1.200.000 $ üflenir ediyorum onu ​​paranoyak davranışları, "derin" beden sorunları, onu bong-savurma Manhattan'da büstü geçen Mayıs ve kanıtlar hakkında "derin endişe" olduğunu söyledi Bir "zaman kısa süre." in


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder