9 Aralık 2013 Pazartesi

Toplu taşıma dışında - - Super Bowl XLVIII'e için seyahat son derece zor olacak

400.000 'den fazla taraftar Super Bowl Haftası kasabasında beklenen sayesinde, organizatörler genişletilmiş hizmet ile, toplu taşıma yararları vaaz ediyorlar. Eğer büyük bir oyun için bir araba hizmeti alarak düşünmeye eğer Ayrıca, tekrar düşünün.

Jonathan Tisch, NY / NJ Super Bowl Ana Komitesi Eşbaşkanı MetLife Stadı'nda Şubat Super Bowl XLVIII'e için toplu taşıma planları hakkında konuşur.

2 Şubat tarihinde MetLife Stadium bunu yapmak ekipleri için, Super Bowl için yazılım Yol zor bir karar olurdu.

Oyuna gelen hayranları için, iyi, hiç bir yolun çok olmaz.

New York-New Jersey Super Bowl Ana Komitesi Super Bowl XLVIII'e Pazartesi için ulaşım planlarını açıkladı ve o bitti sonra onlar Toplu Taşım Bowl I. aramak gerekiyorsa, merak

Secaucus Junction Tren İstasyonu'nda bir basın toplantısında, komitenin planları kesinlikle yüksek silindirler mutlu olmaz bazı ilginç kısıtlamalar özellikli:


Super Bowl XLVIII'e gitmeyi düşünüyorsanız, size daha iyi NJ Transit hakkında düşünmek istiyorum.

- Trafik MetLife de oyun günde sadece tek bir yönde erp yazılımı hareket edilecek ve bu stadyum bulunuyor. Hiçbir hendekler var olacak çünkü oyuna bu büyük siyah Limos birini almayı planlıyor herkes, bir otopark geçiş olması gerektiği anlamına gelir. Bu ya okul yazılımı bir otopark geçiş olmadan hiçbir taksi demektir.
"Kimse siyah arabayla bırakılan olacak," Al Kelly, ev sahibi okul yazılımları komite başkanı ve CEO'su. "Bir siyah bir araba, yeşil bir araba, beyaz araba, kırmızı bir araba, sürece bir otopark geçiş var ve bu araba tesislerinde tüm zaman kalmak için ihtiyacı olduğu olabilir."
Coveted park geçer NFL sitelerinde 12 Aralık satışa sunulacak. Daily News, bir otobüs bileti 350 $ için gidecek geçer, 150 $ için satacak öğrendi.
İLGİLİ: SUPER BOWL XLVIII'e İÇİN PARKURLAR: ULAŞTIRMA KURALLARI





Onlar Gang Green için oyun çalışıyor olacak son derece şüphelidir beri Jets Uçuş Ekibi olasılıkla, hem de oyuna trene almak zorunda olacak.

erp yazılım
- Eğer MetLife yürüme mesafesinde bir otelde kalıyorum ya da yürüme mesafesinde yaşıyor iseniz, çok iyi yapmayacağım. Otoparklar içine Ayak seyahat izin verilmeyecektir. "Onlar üzerine yürümek mümkün olmayacaktır," dedi Kelly. "Onlar çok seçeneğe sahip olacak. Onlar, trende hop Fan Express almak ya da satışa gittiğinizde bir otopark geçiş satın alabilirsiniz. "
Açıkçası, toplu taşıma gitmek için bir yoldur, ve Jets sahibi Woody Johnson o olacak ne kadar kolay gösterdi.
Johnson Pazartesi sabahı Penn Station 10:03 dışarı gemiye atladım ve o sekiz dakika sonra Secaucus Junction geldi rapor mutlu oldu.
Bu seyahat aracı ise Johnson 2 Şubat tarihinde Super Bowl XLVIII'e için MetLife Stadium almak için seçtiği - o maçlardan önce hayranları ile karıştırmak için otopark etrafında sık yürüyüşlere dayanan bir halk adamı, - diye olur o bir durdurmak için tren geçiş ve stadyum girişinde hakkı ortaya çıkacaktır.

Ayrıca 51 $ Manhattan ve New Jersey dokuz pikap yerden tur için oyun günü "Fan Express" kesintisiz tur otobüsü servisi olacak.
Bu oyun gününde kar yağarsa sürüş daha bir trende olmak için daha iyi olabilir bu yana, otopark eksikliği yararlı olabilir. Pazar günü Lions-Eagles oyunu etkiledi kar Super Bowl fırtınası varsa bu gibi olabilir ne bir gammaz verdi.
"Anne doğa ne anne ne oluyor," dedi Kelly. "Biz ne olabileceği üzerinde uyku kaybetmek değil. Biz belki olabilir gibi biz hazırız emin üzerinde uyku kaybetmek zorunda. Bu bölge kar ile nasıl başa çıkılacağını biliyor. Biz kesinlikle şans biraz ihtiyacımız olacak. O bize mükemmel bir zamanda mükemmel fırtına atmak istiyorsa biz anne doğa duramayız. Amacımız, ligin amacı, hava bir sorun olmamak ile 06:28 de topu tekmelemek etmektir. Bu durum olamaz Açıkçası eğer acil planları vardır. "
Kelly acil durum planları üzerinde yorum olmaz, ama muhtemelen Maui oyun taşımak için çok geç olacaktır.
"Ben ne kötü hava dokundu beş oyunları ile bu hafta sonu gördüm oyunu gider olduğunu düşünüyorum," ana komitesi eş başkanı Jon Tisch dedi.
Johnson Manhattan'a geri içine tren aldı, ama bu sefer bir koltuk alamadım. Tren Penn Station içine çekti, bir kadın onun beyaz Jets şapkası giyen Johnson tanınan ve Mark Sanchez kurtulmak için ona yalvardı.
"Kocam ve ben sezon bilet sahipleri vardır ve ondan kurtulmak zorundayız," dedi.
Onlar tren çıkıldığı gibi Johnson birkaç dakika için onunla sohbet etti. Johnson bir limuzin sürme Şimdi eğer bu olmayacaktı.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder