25 Kasım 2013 Pazartesi

Tech Riches Alter Bir Şehir: Bay tarafından Backlash

SAN FRANCISCO - Bir dönüm noktası, konut fiyatları yukarı sürüş ve şehrin bohem kimliğini tehdit için sözde technorati doğru burada öfke bina kristalize bir an varsa, o bir genç tarafından Ağustos ayında online yayınlanmıştır bir münakaşanın yanıt geldi Internet girişimci.

Yazar, Peter Shih adında bir start-up kurucusu, o San Francisco hakkında nefret 10 şeyler listeledik. Evsiz insanlar, örneğin. Ve "sürekli PMSing" hava. Ve "Açıkçası 4s ve onlar 9s erp yazılımı konum gibi davranırlar kızlar."


 erp yazılımı

Tepki gecikmedi. Tanıtımlarında ". 'Nerd Toucher hatin kadın" Bay Shih arayarak telefon direkleri çıktı CheapAir New York'a geri ona bir ücretsiz bilet sundu . Okuyucular ne San Francisco hakkında nefret onun gibi "başlıklı" teknolojisi çalışanları olduğunu yanıt verdi.

O yazıdan sonra ölüm tehditleri aldığını söyledi Sayın Shih, onu sildi ve özür diledi.

Ama sinir vurdu olmuştu. Gibi teknoloji sektörünün merkezi kuzey taşındı San Francisco Silikon Vadisi ve teknoloji şirketlerinden gelen cömertlik şehre aktı - Twitter'ın hisse senedi arz Unleashed tahmini 1.600 yeni milyoner - gelir farklılıkları keskin genişlemiş, konut fiyatları yükseldi ve portakal var inşaat vinçleri silüeti nokta. Teknoloji işçileri, doğru veya yanlış, e-fatura yazılımı suçu aldık.

Kızgınlık Mountain View şirketin karargahına işçi feribot ve geri Google otobüs filoları da, kaynatır ve şık siyah, elit kahvehaneleri, kendi dizüstü gömülü başları kalabalık kod jokeyler Uber araba bar bar yenilikçilerle fırçalamak. Geçen ayın sonlarında, iki teknoloji milyonerler açıldı Pil valet parking için sıraya, finans bölgesinde eski bir fabrikada bir davetiye sadece, 2400 $ bir yıllık kulübü, araba.

Sanatçılar, aileler ve orta-sınıf işçiler artık gelemez biri - eleştirmenler için, bu tür manzaraları çeşitliliğini kaybetme tehlikesiyle karşı bir kentin sembolleri vardır. Gününde Twitter'ın halka arzı bu ay, 150 göstericiler "İnsanlar kâr değil" ve okuma işaretleri ile şirket dışında protesto "ne sunuyoruz, Biz halk değil mi?"

Daha ve daha uzun süredir sakinleri para erp çözümleri akışı yararlanmak için ev sahipleri ve spekülatörler ırk olarak zorlanmaktadır.

Mary Elizabeth Phillips, emekli bir muhasebeci, neredeyse yarım yüzyıl boyunca yaşamış kira kontrollü bir daire tahliye savaşıyor. Onu yeni ev sahipleri kendi yolunu varsa, o da birimleri satmak istiyorum çünkü, kısa bir süre onun 98. doğum günü sonra, Nisan ayında taşımak zorunda olacak.

Onun mahalle onun etrafında yol verdi. Karşısında araba bayilik şimdi çatı ot bahçesi, bir kelebek habitat ve bir Whole Foods ile tam lüks bir apartman kompleksidir.

"Ben bir yatırım açısından onu anlayabiliyorum," diye ona çiftlik sahiplerinin eylemleri dedi. "Ama ben şimdiye kadar bu konuda o soğukkanlı olacağını sanmıyorum."

Teknoloji patlaması düşmanlık yetiştirilmiş olsa da, aynı zamanda San Francisco yadsınamaz faydalar getirdi. Belediye Başkanı Edwin M. Lee, durgunluk şehri çekin yardımcı iş yaratma ve ülke genelinde nakit hasret şehirlerin kıskançlık gelişen bir ekonomiyi besleyici ile teknoloji sektörünün kredi.

Bir teknoloji bölgesinde bir keyifsiz kızak satırdan onun "rönesans" göstermek için orta Market Street turu verirken sanayi "çok devralarak ama biz şehir içinde istediğiniz iş yaratma tamamlayan değil," olan Bay Lee şunları söyledi nerede twitter, Kare ve diğer şirketler kendi ev yaptık.

Yine şehir yetkilileri San Francisco'nun 49 mil kare sağladığı sınırlı bir alana daha fazla insanları sıkma aritmetik ile uğraşmak gerekir. Ve bu teknoloji işçileri hakkında yeteneksizliği çok temelini konut sıkıntısı olduğunu.

San Francisco orta sınıf alıcılar için erişilebilir evlerin sadece yüzde 14 ile ülkedeki en uygun fiyatlı konut var, Jed KoIko, gayrimenkul web sitesinde baş ekonomisti söyledi Trulia . Ortalama kira ayrıca iki yatak odalı daire için 3.250 $ bir ayda, ülkenin en yüksek olduğu.

"Uygun fiyatlı konut projeleri inşa edilir ve bu amaçla bir kenara para kullanıldı, ancak talebin temin edilebilir olandan sadece çok büyüktür," şehir bütçe ve yasama analistin ofisinin Fred Brousseau dedi. Onlar satılık bir binayı dönüştürmek ise ev sahipleri kira kontrollü kiracı tahliye olanak devlet kanun hükmünün altında Tahliyeler daha onlar ilk teknoloji patlaması sırasında yaptığı gibi, son üç yıl içinde üçe katlandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder