29 Kasım 2013 Cuma

Raporu: Rihanna imza takım arkadaşıyla çene kırmak için Avustralyalı futbolcu teşvik

Pop yıldızı imza için mücadele etmelerine neden sözde geldi pro sporcular Campbell Brown ve Steven Mayıs Los Angeles sıcak noktada kendi kesinti zevk.

Rihanna'dan bir potansiyel imza iki Avustralyalı futbolcular arasında kanlı bir çatışmayı yol açtı.
Gibi bir şey Rihanna arkadaşları arasında bir kavga başlatmak için.

Şarkıcı bir kırık çene ile bir sol Avustralyalı futbolcu, arasında bir kavga merkezinde olduğunu  Deadspin bildirdi .

Campbell Brown ve Gold Coast Suns Steven May bildirildi Los Angeles Bootsy Körükler dışında Rihanna e-fatura yazılımı imza üzerinde bir mücadele içine var.


yazılım

İLGİLİ: CANO, RIHANNA FİLİPİNLER UNICEF ÇABA KATILIN
AFL Gold Coast Suns oyuncuları  Campbell Brown ve Steven May iki hafta boyunca yazılım Arizona eğitimden sonra Los Angeles ve Batı Hollywood Bootsy Körükler bazı kesintiler zevk. Onlar sonunda Rihanna ve onun kampı onu gösteriden sonra partiye gelen gibi hotspot çıkmak istendi.


Campbell Brown ve Gold Coast Suns Josh Gibson Los Angeles Bootsy Körükler dışında Rihanna imza üzerinde bir mücadele erp çözümleri içine var.

Başka bir Aussie profesyonel sporcu, Hawthorn'un ne zaman bildirildi pop yıldızı imza almak için geri çubuğuna yolunu itmeye çalıştı olabilir Josh Gibson , onu durdurmaya çalıştım.
FOTOĞRAFLAR: kısa şort giyen ünlülerin


Brown sözde yüzüne Mayıs yumrukladı ve kavga sırasında çenesini kırmış.

Sözde, kendi erp yazılımı takım arkadaşı Brown önce Gibson ile sert sözler alışverişinde olabilir dahil oldu ve çenesini çatlama, yüzüne yumruk attı.
Diğer satış anlaşmazlık nedeniyle bir restoran faturası ortaya çıktı rapor.
İLGİLİ: RIHANNA, DRAKE HOUSTON striptiz kulübünde 17.000 $ BIRAKMA: RAPOR
Ne olursa olsun kavga neden ne, Brown şimdi onun mesleki kariyerinin sonunu içerebilir ciddi yaptırımlarla karşı karşıya olabilir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder