28 Kasım 2013 Perşembe

Jack Foley tot 'Süper' Şükran Günü için zamanında üçüncü ameliyat kurtarır

Bizim aile lütuf dediğinde ... Ben masada bir kuru göz olmayacak eminim, 'Lauren Kiefer-Foley, yürümeye başlayan Jack anne diyor. Küçük çocuk kalbinin sol tarafı geliştirmek vermedi nadir bir durum ile doğmuş, ancak Ekim ayında üçüncü ameliyat güzel kurtarıldı.

'Süper' Jack Foley, yarım kalp ile doğdu kim 2 1/2 yaşındaki, sadece Ekim ayında üçüncü başarılı ameliyat oldu - şey, onun bütün aile bu Şükran kutlayacak. İşte, o anne Lauren Kiefer-Foley ile birlikte.
erp çözümleri
Foley aile özellikleri türkiye ve gözyaşları için Şükran menüsü - sevinç.

Jack Foley, sadece yarım bir kalp ile doğmuş bir kızıl saçlı sokak köpeği, sadece hafta New York-Presbyterian Morgan Stanley Çocuk Hastanesi'nde üçüncü rekonstrüktif kalp cerrahisi sonrası klan ile kutlayacak.

"Bizim aile Şükran yemeğe oturur ve zarafet ve ne için müteşekkir olduğunu söylediği zaman, ben masada bir kuru göz olmayacak eminim," cesur oğlanın annesi, Lauren Kiefer-Foley dedi.

"O daha iyi kimse beklenenden daha bu üç ameliyatları ile geldi ve o uzun, mutlu bir yaşam şansı var bu e-fatura yazılımı sadece inanılmaz. Bu herhangi bir ebeveyn, bir çocuk için duymak istediği bu. "

Güzel 2 yaşındaki mucizevi bir şekilde onun bisiklet sürme ve onun Long Island oturma odası, uzun bir süre anne Lauren ve Rob Foley için iyi haber etrafında dans ediyor.

"Biz 11 Eylül'de benim [itfaiyeci] kardeş Michael kaybetme ile bir aile gibi çok yaşamış, ve [multipl skleroz] ablam erp yazılımı Kerri teşhisi var," Kiefer-Foley, Far Rockaway bir özel eğitim öğretmeni dedi.

"Ve sonra Jack'in tanı - çok üzüntü vardı. Ama bu yıl, arkamızda her üç ameliyatları görmek için, size yardımcı ama minnettar ötesinde olamaz. "
Lauren Kiefer-Foley oğlu Jack kucaklayan ve evde bu Şükran bir 'kuru göz olmaz' itiraf ediyor.

Aktif bir küçük oğlan Dr Emile Bacha, doğumsal ve pediatrik kalp cerrahisi New York-Presbyterian şefi tarafından üçüncü operasyon için hazırladı aile olarak Haziran ayında Daily News ön sayfasında yer aldı.
Bacha yaklaşık 35 ameliyatları yılda gerçekleştirir.
Jack, hastane personeli tarafından "Süper Jack" lakaplı, şimdi gelişen ve her çocuk enerji dolu olduğunu.
İLGİLİ: hasta NY TODDLER A Champ KALP HAS
Onun T-shirt yukarı yürüyüş, Jack onun küçücük göğsünü ikiye bölen uzun bir yara izi görüntüler. Onun ameliyatları takip tüpleri, serum verdik ve bandajlar gitti.
Bastırılamaz Toddler kirişler "Anne, bak". "My boo-Boos hepsi iyidir."
Kalbin sol tarafı geliştirmek değil hangi bir nadir ve kompleks erp çözümleri kalp defekti - Kiefer-Foley hipoplastik sol kalp sendromu ile beş aylık hamile iken Jack tanısı kondu.



+Google UK

+Google , +Google Chrome

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder