23 Kasım 2013 Cumartesi

1500000000 $ dava: Florida annemin resimleri 200'den fazla sahte Match.com profillerde kullanılan

'Bir gün birileri benim fotoğraf Match.com veya başka bir web sitesinde yayınlanan gördüğünü söyleme ne zaman gider,' Yuliana Avalos, aslında site için kaydoldum asla Florida anne ve part-time model diyor. O çekici ile popüler bir partner sitesi ücretleri 'şimdiye kadar Internet üzerinde yürütülen büyük komplolar biri.'

Match.com gerçekten rüya tarihleri ​​teklif yok - profilleri binlerce, eğer "değil milyonlarca," saf fantezi vardır, 1,5 milyar dolarlık bir dava ücretleri.
Mega popüler arkadaşlık sitesi çekici "şimdiye kadar Internet üzerinde yürütülen büyük komplolar biri," sınıf-aksiyon Manhattan Federal Mahkemesi takım diyor.
Davacı, Yuliana Avalos, site katıldı asla bir anne ve part-time model, ama onun resim son altı yıldır şirketin partner sitelerinde erp yazılımı  yayınlanan "sahte profilleri yüzlerce, binlerce olmasa olarak" kullanıldığını söylüyor.
 erp çözümleri


"Bir gün birileri Match.com veya başka bir web sitesinde yayınlanan fotoğraflarımı gördüğünü söyleme ne zaman gider," Florida kadın bir açıklamada.
Takım o yalnız değil diyor.

Ünlüler, asker ve yetişkin oyuncularından dahil olmak üzere diğerlerinin "Binlerce", Facebook ve diğer sitelerden koparıp onların resimleri vardı ve de sahte profillerde kullanılan - onlar "değildir ve asla olmamış", takım elbise Match'in tanışma sitelerine üye olsa bile diyor.
İLGİLİ: DOT.COME-ON: İNTERNET TARİHLEME ABD dalgalanmaları
Mahkeme celbi diğer sözde mağdurların şikâyeti yüzlerce dayalı iddialarda ve fotoğraf tanıma yazılımı kullanımı dahil AVALOS 'Avukatın kendi sonda mrp çözümleri aracılığıyla söylüyor.

Sahte profiller genellikle "ülke dışındaki kişilere para göndermek için kurban ikna," AVALOS avukatı Evan Spencer söyledi "romantizm dolandırıcılığı" include erp çözümleri "suç amaçlı," diğer ülkelerde Dolandırıcılar tarafından oluşturulur.
Kent profilinde listede yok - takım bu sahte profiller yabancı ülkelerde IP adresleri ile nakledilen söyleyebilirim çünkü en iyi, şirket, e-fatura yazılımı başka bir yol görünüyor diyor.


Takım diğer binlerce insan onların resimleri Facebook ve sahte profiller diğer sitelerden kaptı vardı olduğunu söylüyor. Burada, bir Match.com açılış sayfası.

Ama şirket de kendi sahte profilleri yaratır, federal takım diyor.
Bu ücret katmamıştır - ama Match ve diğer 25 partner sitelerinde profillerin sayısını şişirmek onların iş için iyi olduğunu belirtiyor.
Avalos Bunlardan 200 `den fazla resmedilmiştir - - Takım da şirket kolayca çok sayıda sahte profiller çökertmeye söylüyor yüz tanıma yazılımı kullanarak değil seçer.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder