26 Kasım 2013 Salı

Khloe Kardashian babalık iddiası: OJ Simpson yöneticisi eski NFL player diyor gerçeklik yıldızın biyolojik babası 'olabilir'

Robert Kardashian 29 yaşındaki starletkullanıcısının gerçek babası olup olmadığını ve devam eden raporlar yılında Dokunmatik Weekly'nin bu haftaki sayısında kadro kuruldu.
Ağustos 2012 yılında İngitere Khloe Kardashian ile Kris Jenner.

Kimliği Khloe Kardashian 'nin biyolojik babası yine sorgulanıyor.
29 yaşındaki TV kişilik Robert Kardashian onun gerçek babası ve şimdi OJ Simpson'ın yöneticisi, Norman Pardo, bildirildi eski NFL oyuncusu babası olabileceğini iddia edilir olmadığı yıllarda iddiaların merkezi olmuştur.

erp yazılımı

FOTOĞRAFLAR: YILLARA İLE Kardashian AİLE DRAMI
"Bu er ya da geç çıkıp gidiyor," Pardo , yeni bir röportajda Touch Weekly söyledim ona babalık. "Khloe OJ'ın çocuk olabilir."
Bir 9 hizmet veren Nevada, halen hapiste olan Simpson - adam kaçırma ve soygun için 33 yıl hapis cezasına, ile çok yakın arkadaş olduğunu Kris Jenner ve özellikle yazılım onun öldürmekle suçlandı sefer o dönemdeki kocası Robert, eski- eşi Nicole Brown Simpson .


'Khloe OJ'ın çocuk olabilir,' eski NFL yıldızın menajeri yeni bir röportajda iddia etti.

İLGİLİ: OJ SIMPSON şartlı tahliye WINS, halen hapiste 4 yıl hapis
Kardashian ünlü 1995 cinayet davasının avukatı gibi Simpson sözde "Dream Team" üyesi olarak görev yaptı.
"Onlar hep birlikte tatillerini aldı. Parti sonra tekrar oluyor bir sürü vardı," Pardo Kardashians bir mag devam etti.
İLGİLİ: Khloe Kardashian AMSTERDAM sarışın saçlar KAPALI GÖSTERİLERİ
"Kris Robert aldattığını  -  o iyi bir vakit için biliniyordu. "

Cinayet sanığı OJ Simpson Los Angeles'ta bir duruşma sırasında arkadaşı Robert Kardashian ve Alvin Michelson ile danışmanlık.

Serbest eğer simpson Aralık ayında tutuksuz yargılanan ve, onun yöneticisi o gerçeklik yıldız ailesi ile olan ilişkisi hakkında daha derinlemesine ayrıntıları ortaya çıkarmak için planladığını Touch iddia.
İLGİLİ: Khloe MY BİYOLOJİK ÇOCUK IS, geç okul yazılımı Robert Kardashian DEDİ
"Ben getirmek zaman, o giggles," Pardo diye Jenner ile bir bebek gebe olup olmadığı Simpson'ın tepki ekledi.
National Enquirer Simpson Khloe babası olabilir ve o ",% 100 yanlış" olarak vuruldu aynı iddiayı iddia Geçen yıl bir hikaye koştu Gossip Cop yoluyla.
"Ben hayatımda böyle bok duymadım," 58 yaşındaki momager bir 2012 röportajda "Good Morning America" ​​söyledi aralıksız hakkında onu üçüncü kızı erp yazılımı onu geç eski kocası tarafından babası olmadığını bildiriyor.
"Ben doğru vardı. Ben baba kim olduğunu biliyorum, doğurdu. Her şey iyi. Hepimiz iyiyiz, "diye devam etti. Khloe sarışın ve koyu saçlı değildi çünkü "Bu aile şaka. İnsanlar sadece ... bir hayat olsun. "
Jenner ve Khloe için bir temsilcisi henüz Yorumlarınız için Daily News isteği geri değil.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder