25 Kasım 2013 Pazartesi

Koca için PlayStation 4 kullandığı canlı akışı karısının çıplak vücudu üzerinden geçti

Darckobra olarak birlikte bilinen çift, yaklaşık 15 dakika süren ve sonunda onu tamamen çıplak çerçeveyi vitrine önce kadının göğüslerini gösterdi olmayan oyun içeriği, yayın için yasaklı bir çevrimiçi hesabı vardı.

Bir adam onu ​​soyunma ve onun çıplak vücudunu teşhir önce karısının göğüslerini teşhir onun PlayStation 4 konsol canlı akış uygulaması kullandınız.

Haftanın inek Web bir göz gizlice izin.
Bir PlayStation 4 sahibi, yaklaşık 15 dakika boyunca bir online oyun topluluğu ile, muhtemelen bilinçsiz eşimin göğüslerini onun sarhoş paylaşmak için sistemin yeni canlı akış özelliğini kullanılan Oyun Devrimi göre .
İLGİLİ: İNCELEME: Sony'nin PlayStation 4
Sonra kanal karardı. Iade, o tamamen çıplaktı. Bu onu çırılçıplak soyup görünür.
Darckobra olarak bilinen çevrimiçi çift, Playroom olarak bilinen oyun sistemi için bir ön-yüklenmiş uygulaması ile kendilerini kaydedildi. Bu PlayStation Kamera sahipleri  okul yazılımı tüm oturma odasının tam ekran sahneleri çekmek için izin verir.

Şerit gösterisi yaklaşık 15 dakika boyunca çevrimiçi oldu. Kullanıcı, Darckobra beri oyun dışı yayın içeriği bir sitenin başladı olmuştur.
okul yazılımı

Bu daha sonra boob tüp ama canlı video akışı platformu Twitch'ten yoluyla değil, yayın olduğunu.
Bu masumca başladı. Onların kanepede otururken çift içiyordu, ama o üzerinden geçtikten sonra her şey güneye gitti.
İLGİLİ: NEXT-GEN CONSOLE ERA HAKKINDA 20 SORULAR
, Hızlı boot Darckobra ve hizmet şartlarını ihlal birkaç diğer hesapları seğirme Ars Technica göre . Sonra hizmet ilerledi kendi kuralları bir özeti tweet .
"Bilginize:. Biz izin verilmez Hizmeti Sigara oyun içeriği Şartlarımıza göre orta devam" şirket yazdı. "Non-oyun içeriği (c): PS4 Playroom  muhasebe yazılımı kullanıyorsanız, içerik oyunlar veya oyun hakkında ve bizim ToS içinde olmalıdır Anlayışınız için teşekkür ederiz.".
Twitch Gawker adlı Kotaku söyledim onlar uygunsuz materyal hakkında uyanık okul finans yönetimi ve yasağı ya da şiddetine bağlı olarak, ilişkili hesaplar askıya olacak.
"Onlar şüpheli veya ToS bir ihlali olduğunu biliyorum bayrak içeriğe seviyor bizim kendi çalışmalarına ek olarak, Twitch topluluk tektir," Twitch'ten sözcüsü oyun topak okul finans yazılımları söyledi. "Facebook, YouTube herhangi bir sosyal ağ gibi, her zaman kuralları atlatmaya çalışırlar kullanıcıların çok küçük bir azınlık olacak."


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder