22 Kasım 2013 Cuma

Olasılıkla Rise Senato'da partizan Ateş

Sözde nükleer seçeneği düğmesine basın kararı Cumhuriyet engellemeciliğin tarafından oyalama tahrik Demokratik çoğunluk için müshil şüphesiz oldu. Başkan Obama, Çay Partisi hareketi House kontrol Cumhuriyetçiler süpürüldü, özellikle de onun yeniden seçilme Washington sürükleyici partizan ateş kıracak tahmin etmişti. Etmedi.

"Hiçbir şey yapmamak artık bir seçenek oldu," New Mexico Senatörü Tom Udall, Senato kurallarında reform bastınız Demokratlar yeni bir cins biri erp yazılımı olduğunu söyledi.

Ama ateş pek gitti. Kural değişikliği hâkim ve yönetici adayları teyidi yolda usul engelleri temizlemek için basit bir 51-oy çoğunluğu eşik indirdi. Ama başkan adaylarını çalıştırmak eldiven düzene için hiçbir şey yapmadı. Cumhuriyetçiler prosedür Demokratlar engellemek için oy görememesi mümkün olmayabilir, ancak Senato kitapta her prosedürel oyların arasında tartışma gün içine her aday zorlayabilir - çok var olacak olan.

Ve mevzuat, en azından şimdilik, hala haydut çok tabidir. Sonra başka bir Cumhuriyetçi haydut bir tipinin sonuna ağıt Senato yere gitti Perşembe günü öğleden sonra, onlar yıllık savunma politikası tasarı, yıllardır her yıl iki partinin desteği ile geçti bir tedbir tartışmayı keserek karşı oy kullandı.

e-fatura yazılımı


"Senato kurallarına Bugünün tarihi bir değişim zaten şimdiden ülkemizin en önemli sorunları ele Kongre'de engelleyen Washington'da bir hyperpartisan atmosfer, ne kışkırtır," eski muhasebe yazılımı Senatör Olympia Snowe, bir Cumhuriyetçi, ve eski Temsilcisi Dan Glickman, bir Demokrat dedi İki Partili Politika Merkezi'nden bir ortak bildiri.

Bir göç revizyon, tarım politikasının ve Kadın Yasası Karşı Şiddet bir reauthorization gibi mevzuat konusunda Demokratlar ile takım istekli e-fatura yazılımı Cumhuriyetçi senatörler muhtemelen gelecekte iki kez düşünecek.

"Biz görmek gerekir, ama ben kesinlikle talihsiz olduğunu düşünüyorum," Senatör Susan Collins, genellikle Demokratlar ile çalışmış bir Maine Cumhuriyetçi söyledi.

Kentucky Senatörü Mitch McConnell, Cumhuriyetçi lideri, Senato kontrolünü geri alma ve onlara yapılan Demokratlara karşı yeni kurallar kullanarak, o nihai intikam ümit açıkça belirtti. "Bu sorunun çözümü sandıkta ise," dedi. "Biz büyük bir seçim olması için sabırsızlanıyoruz."

David Axelrod, Obama için eski başdanışmanı, başkanın geniş bir gündem karşı Cumhuriyetçiler tarafından misilleme daha Demokratlar daha onları zarar sona ereceğini söyledi. "Onların cevabı ise, ben onlar büyük risk altında olduğunu düşünüyorum 'Oh evet, biz, bu daha da kötü yapabilir'," Sayın Axelrod dedi. "Onlar, çığlık çığlığa parti engelleme, ya da ulusal bir parti olmak için gidiyoruz eğer, bir daralma olmak istiyorum olup olmadığı hakkında bir karar vermek zorunda."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder