29 Kasım 2013 Cuma

Macy Şükran Günü Yürüyüşü mayhem: hastaneye gönderildi Buzz Lightyear balon işleyici, Spider-Man balon ağaç tarafından speared

Balon işleyicisi Keri O'Connell şamandıranın altında sürme sepeti ayağını ezdi sonra Roosevelt Hastanesi'ne götürüldü. NYPD balonlar kuvvetli rüzgar nedeniyle düşük irtifada uçmak emretti sonra yalnızca birkaç blok ötede Spider-Man sol kolu bir Central Park ağaç tarafından boşaltıldı.

87. Yıllık geçit töreninde Sünger Bob Kare Pantolon balon.
Spider-Man bir ağaç tarafından çarptım ve Buzz Lightyear bir başka festival Macy Şükran Günü Geçit Törenine sırasında hastaneye bir balon işleyici gönderdi.

67 metrelik "Oyuncak Hikayesi" kahraman ile sürme bir yazılım golf arabası W. 75th St ve Central Park West 10:30 civarında onun sağ ayağını ezdi zaman Parade gönüllü Keri O'Connell, 39, yaralandı.

Buzz Lightyear balona bağlı bir satır tutan bir geçit gönüllü bir golf arabası ile yaralandı.

 erp yazılımı


FOTOĞRAFLAR: Macy Thanksgiving Day Parade 2013
"Biz en harika zaman geçiriyorduk. Her şey harika oldu. Ben şiddetli ağrı yerdeydi aniden, "teyzesi, Cathy Zanella, 48 ile birlikte balona bağlı bir çizgi tutuyordu Franklin Square, LI, ve O'Connell, dedi.

Genç yıldız Ariana Grande (sağda) ve Nathan Sykes geçit töreninde rahat olsun.

"Ben hiç kimse bir şey yapıyor çünkü bağırmaya başladı. Ben arabayı Taşı ', diyordu! Benden uzak olsun! ' "
FOTOĞRAFLAR: YILLARA İLE Macy BALONLAR
Kellie Pickler 87 yıllık okul yazılımı Macy Şükran Günü Yürüyüşü kalabalık bir öpücük darbeler.

Onu ezen sürücünün yanında - o serbest bırakıldı kez, paradegoers ambulans beklerken ön-K öğretmen sepeti oturmak vardı.
"Bana bakmadı. Benimle okul yazılımları konuşmak yoktu. O nasıl bana sormadı. O özür değil, "O'Connell Daily News söyledi.

Şarkıcı Debby Ryan soğuk sıcaklıkları rağmen kırmızı sıcaktır.

Örümcek NYPD nedeniyle 43 mil kadar rüzgarlar gusting için tipik yükseklik altında uçmak için sipariş 15 balonları arasında oldu.
Kazaların çifti 3.5 milyon seyirci tarafından izlendi geçit töreni sırasında çok ilk vardır. 2005 yılında bir M & M balon bir sokak lambasının üzerinde çaldı ve iki kız kardeşi de yaralandı. Hat balonunda Bir Kedi komaya içine bir kadın çaldı enkaz yerinden oynatmamaya, 1997 yılında bir sokak lambasına çarptı.
Finn ve Jake Macy Şükran Günü Yürüyüşü "Adventure Time" var.

30 yüzen, 1.600 cheerleaders ve dansçılar, 900 palyaçolar ve geçit töreninde 11 bantlar vardı.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder