19 Kasım 2013 Salı

Bir Baby Boom bekleniyor konum ne beklemek okul finans yönetimleri için

Bu sonuçlar görünmesini sıçrayan, ağlama, cooing için en az dokuz ay sürer, ancak Çin'in tek çocuk politikasının hareket hızı zaten beklenen bebek boomlet için konut, işyerleri ve borsa arasında beklenti bir çılgınlık yarattı.

Piyasalar Cuma günü geç saatlerde çıktı ilke değişikliği haber sonra okul finans yönetimleri ilk kez açıldığında bebek formülü üretici ve hatta piyano yapımcıları hisse Pazartesi atladı. Ders şirketlerin hisse kentsel ailelerin ikinci çocuklar ilk gelen talep aynı akademik mükemmellik üretmek için beklediğiniz varsayımına yükseldi.

okul finans yönetimi
okul yazılımları


Tek çocuk politikası 1980 yılından bu yana yerinde olmuştur, ama Çin nüfusunun yaş gibi Çin'in liderlik kamu ve uzun revizyonunu için savundular Nüfus, gelen yıllardır  okul finans yazılımları baskı ile karşı karşıya olmuştur. Politika daha az sıkı kırsal alanlarda uygulanır ise kentsel alanlarda Çiftler, ikinci bir çocuk sahibi olmak için para cezası vardır.

Nüfus sayımı verileri of America Merrill Lynch analiz Bankası'na göre, Çin'in 1,3 milyar insan, 79 milyon kadın (23 ila 42) çocuk doğurma yaşında olan ve olanların,% 48 tek çocuk politikasının değişen yararlanabilir. Bu kadınların dörtte biri ikinci çocuk olsaydı, önümüzdeki beş yıl içinde 9,5 milyon ekstra bebek anlamına gelir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder