21 Kasım 2013 Perşembe

John F. Kennedy'nin Lincoln limuzin Dallas suikastten sonra uzun süre görev

Başkan John F. Kennedy'nin lacivert Lincoln Sedan sonsuza 22 Kasım 1963 tarihinde Dealey Plaza gelişeceğini korkunç olaylara bağlı olacaktır. Elli yıl sonra, birçok kişi Lincoln hala var, ancak Cumhurbaşkanlığı konvoydaki başka bir 13 yıl erp yazılımı hizmet değil, sadece öğrenmek için hayrete vardır.

Başkan John F. Kennedy'nin Lincoln limuzin başkanın suikast sonra görevden değildi. Aslında, başka bir 13 yıldır hizmet kaldı.
Lincoln limuzin gibi herhangi bir araç gibi, bir milletin belleğine kurumuş Başkan John F. Kennedy Dallas 22 Kasım, 1963, yaptığı suikast sırasında bindi.

Bu silah sonsuza kadar bir millet değişti Beş yıl sonra, aynı limuzin Michigan, Dearborn Henry Ford Müzesi'nde ekranda kalır.

 okul yazılımı

"Birçok insan bu yok, ya da tekrar görülecek hiç bir depoda kilitli olduğunu varsayalım," Matt Anderson , ulaşım müzenin küratörü, News söyledi.

1961 Lincoln inanılmaz tarihi Dallas gelişeceğini trajik olaylardan sonra uzun devam etti. Sadece beş ay Kennedy suikastından sonra, araç tamamen, yeniden kurşun muhasebe yazılımı geçirmez zırh ile yükseltilmiş ve Cumhurbaşkanlığı konvoy geri döndü.

Başka bir 13 yıldır hizmet kalacağını.

"Doğru," Anderson açıkladı. "[Lincoln] tam olarak bu araç kullanılan okul yazılımı Gerald Ford kadar soruşturma ve sonraki her Başkanı sonra yeniden inşa edildi."
Resmi görev için araç dönüşü ancak, bir aksama olmadan gitmedi. "Lyndon Johnson kendisi araba siyah boyanacak ısrar etti," Anderson dedi. "Ben o araba sürme rahat hiç olduğunu anekdotal okudum."
Johnson ve eşi Lady Bird, gün Kennedy vurularak öldürüldü Dallas aynı konvoy sürme edildi.
Ilk olarak 1961 yılı Haziran ayında Kennedy teslim, Lincoln Continental Cabrio ilk gece mavisi derin bir gölge boyalı ve Gizli Servis tarafından "X-100" kod adını verildi.
Yeni Continental temiz ve zarif çizgiler "uzak 1960'ların estetik bir büyük değişim oldu ... bu genç ve enerji dolu oldu," Anderson diyor. "Ben bu arabayı bir Başkan ve mükemmel uyan bir araç için çok özel bir durum olduğunu düşünüyorum."


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder