20 Kasım 2013 Çarşamba

Eski Sağlık Politikalarının Yenileme Omuz Omuza, Devletler Dizisi çalıştırın

Sonra sadece birkaç gün Başkan Obama onun gereklerini karşılamayan bile - milyonlarca tüketici bir yıl daha eski sigorta planları devam edebilmek gerektiğini söyledi sağlık hukuku - o tam olmaz ülkeleri arasında erp yazılımı destek buluyor müttefik olarak nitelendirdi.

erp çözümleri


Bugüne kadar tüketicilerin iptal planlarını yenilemek sağlayacak söyledi 13 devletlerin, tüm ama dört Cumhuriyetçi valiler tarafından yürütülen ve genel olarak yeni sağlık yasası karşı edilmiştir. Bu politika yürütmek olmaz söyledi sekiz, altı Demokrat liderliğindeki durumlarda olan, birçoğu aktif olarak yürürlüğe yasa koymak için çalıştım ve böyle bir uzatma sağlayan başarısını zarar ileri sürmektedirler. Onlar Yeni Salı günü kararını açıkladı York, ve Massachusetts içerir. Erp çözümleri California ve New Jersey de dahil olmak üzere diğer birçok devlet, hala seçenekleri tartı vardır.

Ekonomik Bakım Yasası altında sunuluyor yeni planlar bu sigorta eski planları çok daha yararları daha geniş bir aralığı kapsar gerektirir. Buna ek olarak, sigorta mevcut sağlık sorunları olan insanlar uzaklaşıyor ya da daha fazla şarj yasaklanmıştır.

Artık hukuka uygun çünkü Obama'nın duyuru geçen hafta sağlık planları durduruldu olduğunu tüketicilerin alan bildirimler milyonlarca mrp çözümleri tarafından istendiğinde siyasi kargaşa sonra geldi.

Bu iptaller az sayıda olan birçok devlet sigorta geçici olarak mevcut planlarının erken yenilenmesi sunarak yasanın gereksinimleri önlemek izin vardı olanlar vardı. Bu yenilemeler önümüzdeki yıl da insanların mevcut planları tutmak için izin. Amaç tüketiciler için geçiş pürüzsüz oldu, bu eyalette komisyon dedi.

"Bu iyi bir karar olduğu ortaya çıktı," diye büyük sigorta yenileme seçeneği sunmak için teşvik çünkü onun devlet az 500 kişi durdurulan politikalarının haber aldı dedi Mike Chaney, Cumhuriyetçi liderliğindeki Mississippi sigorta komisyon, dedi bir yıl daha.


Bay Chaney sigorta zaten onun devlet politikalarını iptal etmek için seçmiş, ama dedi "yaptılar, ben onları dövülmüş olurdu."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder