3 Aralık 2013 Salı

Tom Cruise aktris Laura Prepon ile dines: Aktör temsilcisi o yıldızı 'Turuncu Yeni Black'in olduğunu' romancing oluyor yalanladı

Mission Impossible' yıldızı aktris ile yemek yerken gördü, ama onun temsilcisi iki ünlü Scientologist arasında bir şey var inkar edildi.

Tom Cruise aktris Laura Prepon ile yemek yerken gördü, ama onun temsilcisi iki bir madde vardır inkar edildi.

Tom Cruise geri kız "seçmelere" mı?

"Mission Impossible" yıldızlı Cruise, 51, nihayet Katie Holmes onun boşanma itibaren hareket söylentileri kıvılcım, bu hafta başlarında Los Angeles Manor Hotel'de aktris Laura Prepon "That '70s Show" ile yemek yerken görüldü.

İLGİLİ: TOM Cruise, John Travolta Scientology KATEDRALİ AÇILIŞINA KATILACAK

Cruise kamuya 2012 yılında eski eşi yazılım Katie Holmes (L) onun ayrılmasından bu yana kimseye bağlı bene değil.

- Cruise ve Prepon, 33, hem de Scientology Kilisesi üyeleri iken, aktörün temsilcisi o yıldızı "Turuncu Yeni Siyah" romancing yalanladı  Bize göre Weekly dergisi .
"Onlar bazı fonksiyonların birbirlerini görmek, ama onlar kalma değil"  içeriden mag anlattı olsa Cruise ekliyor, "Tekrar tarih olacak ve kadınlar ile konuşmak olmuştur."
İLGİLİ: TOM CRUISE Scientology Suri KORUMAK İÇİN Katie Holmes SOL itiraf

yazılım

Laura Prepon önce Christopher Masterson (resimde değil) kardeşi tarihli onu 'That '70s Show' yedi yıl boyunca costar Danny Masterson (R).

"O aslında çok daha rahat ve daha dışa dönük olduğunu,"  kaynak söyledi.
"Oblivion" aktör birlikte çiftin altı yıl sonra, 2012 Haziran ayında Holmes  erp yazılımı onun boşanma beri bir kadınla bağlantılı olmamıştır.
İLGİLİ: Mark Wahlberg: Ben SLAMMING DEĞİLDİ TOM CRUISE
"Tom hala (Suri) görür ve onunla telefonda konuşuyor," bir  kaynak dergisi söyledi Cruise ve Holmes '7 yaşındaki kızı,.
Prepon 2007 yılında ondan bölünmeden önce yedi yıl boyunca Christopher Masterson, onu "That '70s Show" costar Danny Masterson kardeşi tarihli.

Scientology, Son Gün Azizleri gibi, saf Americana vardır ve yaklaşık olarak bayat ve bir kült ve / veya inanç gibi saçma olabilir. Biz dünyaya hamburger, koka kola, ve iphone verebilir, ama umutsuz bir ruh olmadıkça manevi konularda, o, bir sabit satmak olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder